Fjernvarme – tidssvarende og nemt, i og omkring Skanderborg og Horsens

Tid til at skifte til fjernvarme? Hvis du skal skifte dit olie- eller gasfyr ud med en tidssvarende løsning, kan vi levere varen. Fjernvarme er en moderne løsning, der bl.a. kræver langt mindre vedligeholdelse end traditionelle varmeinstallationer.

Henrik Rosenberg Varmesmeden ApS kan konvertere din nuværende løsning – uanset hvad det er – til fjernvarme. Vores erfaring indenfor fjernvarme installationer gør, at vi kan klare dit behov, uanset størrelse og type.

Pasning og pleje af din fjernvarme

Har du allerede fjernvarme? Henrik Rosenberg Varmesmeden ApS kan også varetage din nuværende fjernvarmeløsning. Uanset hvad der skal laves, er vi leveringsdygtige og vi tilbyder både udskiftning, reparation, service og vedligeholdelse af din fjernvarmeinstallation. Det kan være svært selv at vurdere, hvad der skal til, for at få din varmeløsning til at fungere optimalt. Vores ekspertise og erfaring på området gør, at vi kan give dig fyldestgørende rådgivning.

Vi finder en løsning, der er tilpasset den enkelte kunde, og dermed får du den bedste løsning til den bedste pris. Hvis du bare vil sikre dig, at din løsning holder så længe som muligt, kan vi ligeledes komme ud og foretage et tjek, så din installation bliver fremtidssikret, i Gedved, Horsens og Skanderborg.

Priser

Alle priser er inkl. moms
  • Timepris 700 kr.
  • Udkald udenfor åbningstid 1.800 kr.

    Inkl. 2 timer. Weekend og helligdage

  • Efterfølgende timer 900 kr.