Gasservice - Professionalisme & erfaring

Selvom din gasinstallation er gået i stykker, er det ikke sikkert, det trænger til udskiftning. Det kan blive velfungerende igen ved at få en fagmand til at kigge på det. Henrik Rosenberg Varmesmeden ApS har lang og omfattende erfaring med alle problemer, der kan opstå – hvad enten du mangler varme, varmt vand eller har et helt tredje problem.

Lige meget hvilken gasservice du har brug for, kan vi levere eftersyn, vedligeholdelse, reparationer – store som små – eller en omfattende serviceordning. Vi holder til i Gedved og har en stor kundekreds i Horsens & Skanderborg, men vi kører naturligvis gerne længe for at hjælpe dig.

Vores ekspertise

Vores ekspertise omfatter alle former for gasservice og -løsninger. Når du skal have ordnet dine installationer, er det vigtigt, at du lader en autoriseret VVS-installatør tage sig af det. Dermed er du ikke kun garanteret en sikker løsning. Vi sørger for den korrekte indstilling og vedligeholdelse, så du undgår problemer og driftstop.

Derudover anvender vi kun materialer fra de bedste leverandører og med gasservice fra os, forlænger du levetiden på din installation. Samtidig optimerer vi dit anlæg, og sørger for at vejlede dig til, hvordan du bruger din gasløsning bedst muligt. På denne måde undgår du unødige varmeudgifter.

Priser

Alle priser er inkl. moms
  • Timepris 700 kr.
  • Udkald udenfor åbningstid 1.800 kr.

    Inkl. 2 timer. Weekend og helligdage

  • Efterfølgende timer 900 kr.

Tilpasset dine behov

Hvilken løsning du skal have, er ikke noget enkelt valg. Hos Henrik Rosenberg Varmesmeden ApS ved vi, at hver kunde er forskellig, og vi kan rådgive dig til, hvilken løsning der er mest hensigtsmæssig til lige præcis dine behov.

Hvis den bedste løsning for dig er en udskiftning til nyt, kan vi også hjælpe med det.