Gas – Autoriseret og erfaren leverandør. Vi hjælper i og omkring Skanderborg og Horsens

Skal du have skiftet til et nyt fyr? Henrik Rosenberg Varmesmeden ApS leverer alt i gasløsninger. Installation af et gasfyr el.lign. er omfattende og ikke bare gør-det-selv arbejde. Uanset om dit nuværende gasfyr er slidt og skal udskiftes, eller du vil skifte til en gasløsning, er det essentielt, at du får en autoriseret fagmand til det.

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor området og kan sikre, at installationen bliver gjort rigtigt og på den mest hensigtsmæssige måde. Dette garanterer din sikkerhed og medfører samtidig, at din gasinstallation har så lang holdbarhed som muligt.

Spar – både på miljøet og pengepungen

Ved at skifte fra et oliefyr til naturgas er der adskillige fordele. Udover at være mindre belastende for miljøet, er der også økonomiske gevinster at hente. Du er berettiget til et tilskud, ved at skifte til det mere miljørigtige alternativ, og derudover kan naturgas være mere energibesparende og dermed bringe din regning ned.

Vi leverer til både private kunder og virksomheder. Vi står altid klar til vurdere dine behov og rådgive dig, for at finde frem til den rigtige løsning med gas. Udover en kvalificeret installation af dit nye anlæg, sørger vi også for, at du er klar over, hvordan du bedst betjener dine nye apparater, så de fungerer så sikkert og energibesparende som muligt. Derudover leverer vi også reparation og vedligeholdelse af dit nuværende gasfyr. 

Priser

Alle priser er inkl. moms
  • Timepris 700 kr.
  • Udkald udenfor åbningstid 1.800 kr.

    Inkl. 2 timer. Weekend og helligdage

  • Efterfølgende timer 900 kr.