Alt i sanitet – Badeværelser til ethvert behov

Bøvl med badeværelset eller bare tid til et nyt? Uanset om du har en dryppende vandhane, eller skal have lavet helt nyt badeværelse er vi leveringsdygtige. Henrik Rosenberg Varmesmeden ApS har over 25 års erfaring med alle former for VVS- og sanitetsopgaver og har en stor kundekreds i Horsens & Skanderborg. Vi klarer alt lige fra de mindste løsninger til totale projekter for både private- og erhvervskunder.

Vi tilbyder alle løsninger indenfor sanitet, bl.a.

Professionel rådgivning

Uanset om du skal bygge et helt nyt badeværelse eller have lavet en mindre renovering, er det vigtigt at have fokus på detaljerne og kvaliteten. Hvis du vil være fri for mellemled, kan vi tage os af din totalrenovering af badeværelset. Vores autoriserede medarbejdere kan gennem deres ekspertise og erfaring levere den korrekte rådgivning til dig.

Vi tager udgangspunkt i dit badeværelse og vurderer dine behov. Sammen med dig gennemgår vi forskellige løsningsforslag og finder frem til det rigtige for lige præcis dit badeværelse. Vi anvender kun leverandører af allerhøjeste kvalitet, og vi er certificerede samarbejdspartnere med bl.a. Vola og Baxi.

Priser

Alle priser er inkl. moms
  • Timepris 700 kr.
  • Udkald udenfor åbningstid 1.800 kr.

    Inkl. 2 timer. Weekend og helligdage

  • Efterfølgende timer 900 kr.