Vores ydelser

Ydelser hos Varmesmeden Henrik Rosenborg

Vi udfører alle opgaver og installationer inden for VVS. Vores service og ydelser gælder både privatvirksomheder, erhvervs/industrivirksomheder og i boligbyggeri i blandt andet Horsens og Skanderborg. Vi sætter en stor ære i at tilbyde løsninger, hvor kvalitet, alsidighed, troværdighed og god service altid er i højsædet. Vi er specialister inden for:

 

VVS

Naturgas

Fjernvarme

Gasservice

 

Vi løser både små og store opgaver – fra den dryppende vandhane til nye installationer. Uanset om du skal have nye installationer eller have ordnet dine eksisterende, så klarer vi opgaven.

 

Eksperter i gasservice og fjernvarme

Hos Varmesmeden Henrik Rosenborg har vi mange års erfaring med gasservice og fjernvarme. Vores service gælder derfor alle former for gasservice, og vores VVS-installatør sørger for den korrekte installation og vedligeholdelse, så du undgår problemer og driftstop. Kun det bedste er godt nok til vores kunder, og derfor anvender vi kun materialer fra de bedste leverandører. Derved er du garanteret gasservice, som forlænger levetiden på din installation. Vores erfaring inden for fjernvarme gør, at vi kan klare alle slags opgaver uanset størrelse og type. Vi er meget opmærksomme på, at alle kunder er forskellige, hvorfor du altid er garanteret rådgivning, som er tilpasset dine behov.

 

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit næste projekt? Hos Varmesmeden Henrik Rosenborg er vi specialister i gasservice, badeværelse og sanitet, fjernvarme og VVS-arbejde. Hvis du ønsker mere information om vores service og ydelser, så er du altid velkommen til at tage kontakt på telefonnummer 40 10 35 20 eller send en mail til hr@varmesmeden-rosenborg.dk.

Priser

Timepris
650 kr. inkl. moms

Udkald udenfor åbningstid
Weekend og helligdage

1.800 kr. inkl moms (inkl. 2 timer)
Efterfølgende timer 900 kr. inkl. moms.